First/první Previous/předcházející Home Next/další Last/poslední

Slate Desktop a EuroVoc
 11  Čís. 68 - Slate Desktop




Original

Slate Desktop- Other

Slate Desktop - Competition

Slate Desktop – General financial institutional

Předmět: Life-threatening Christmas gifts

Předmět: christmas dary života

Předmět gifts life-threatening vánočních.

Předmět kterých Vánoční darů.

#68 • 19 December 2019

68. • # dne 19. prosince 2019

(68) č. • 19. prosince 2019.

Dne 19. prosince 2019 • 68 #.

A weekly round up of the CX stories that hit home

týdenní jednání o shodě CX případů, které žijí

Investice do týdenní, obzvláště CX z domácích příběhů

kola vypracuje jednou z nich CX, HOME

Dear Earthling,

úctě earthling.

Vážený earthling,

Vážený earthling,

My nephew made his Christmas wishes very clear: come Christmas morning, he wants to run out of bed, sit on the floor by the tree, and unwrap a scooter that shoots out fire.

MY nephew christmas své přání, které jsou velmi jasně: christmas dopoledne, usiluje o to, aby všichni uhelném podloží týkající se podmínkám, a to tak, že výhonků unwrap scooter požáru.

Své připomínky nephew mého vánočních chce dosáhnout vánočních ráno: jasný, bude platit ze dna, SIT na minimální existujících společností, a to tak, že unwrap scooter shoots jednotky.

své vlastní vůle, synovec poskytují velmi jasný: 1. | Vánoční určitá osoba hodlá provozovat z lůžko pro členy, stromů, a tím, že se provádí unwrap scooter shoots uzavřena.

It’s not the most age-appropriate gift for a 3-year old, so I quickly put that idea aside and set out to find him something less life-threatening. Yet here we are, less than a week before Christmas, and I still haven’t bought any presents.

v EU, především u tříletého age-appropriate dárkovém i starých, tak, aby bylo možno co nejdříve ukončit možnosti, které se nacházejí v méně života; že je ještě méně než týden do christmas a i nadále představuje pro koupenou útočiště v tunách.

Komise je nejen nejvíce age-appropriate daru nepřistoupil na tříroční rychle, tak i s myšlenkou, a za druhé, což ještě více life-threatening. V případě kratší než jeden týden, a tím i nadále vánočních T“ zahrnuje všechny koupila základnu.

Nejvíce však může Komise na tříletý age-appropriate dar, tak i s myšlenkou, že byly stanoveny, o něco méně), kterých jsme zde ještě méně než jeden týden před 1., jakož i nadále představuje v přístavu nakoupené jakéhokoli druhu.

No matter how daunting it might seem, my mission is still fairly easy. But it’s not the same for those who work in retail and are charged with the gargantuan task of filling orders in the run-up to Christmas.

Bez ohledu na to, jak by se nelehký my posláním je poměrně snadno je však nesmí být v činnosti současně s pro ty, kteří jsou odpovědné za plnění úkolů a gargantuan zahajované při příležitosti Vánoc.

Bez ohledu na to, jak by se mého daunting úkolem je poměrně jednoduché. To však není pro banky v oblasti, která je pověřen úkolem gargantuan dodávaných vánočních V úvodu pokynů.

žádný odstrašující povahy, jak se zdá, že by moje je stále relativně snadným. Komise však nejsou pro ty, kteří pracují v maloobchodním gargantuan pověřené úkoly plnění Vánoční předcházející usnesení.

An anonymous employee of one of the world’s retail giants — Amazon — told Vice just how grim it is to work at a warehouse during the holiday season.

je zaměstnancem jednoho anonymní na maloobchodní giants – např.: Told hrozivou místopředseda pouze na to, je ve skladu během dovolených sezónu.

anonymní jednoho zaměstnance na retailové banky – giants amazon potvrdit, jak je grim druhého pouze na svátek skladu v průběhu období.

anonymním zaměstnancem jedné světových giants amazon — — PŘÍSPĚVKY DO told grim není jen způsob práce ve skladu během období dovolených).

Happy readings,

happy hodnoty.

readings, Happy

Las čtení,

Maria

Maria

Maria

Maria

This week's top picks 🔖

Tento strop picks \x{D83D}\x{DD16} EU-Rusko

Navíc k tomuto picks \x{D83D}\x{DD16} týdně

Toto navýšení v týdnu picks \x{D83D}\x{DD16}

The Grim Job Diary of an Amazon Worker at Christmas

hrozivou diary pracovních míst na christmas jako např.

Komise při vytváření grim diary amazon zaměstnanec během vánočních

Komise bude diáře amazon grim zaměstnání pracovníka na vánoční

Anthony (not his real name), 36, works in an Amazon fulfillment center in the north of England. He’s been working for the retail giant since September. This is his diary of a working week filling orders in the run-up to Christmas, one of the busiest retail periods of the year.

jeho jméno anthony (36) reálných staveb, např. fulfillment osy v Severním nebylo dosaženo, na maloobchodní pro obří od tohoto dne. diary pracovního týdne a jeho plnění a zahajované při příležitosti Vánoc, busiest maloobchodní období.

Anthony své obchodní nemovitosti (36) pracuje v Severní amazon fulfillment Anglie center v. Komise, které byly pro maloobchodní gigant pracovního dne. Vzhledem ke své pracovní týden diary z objednávky vánočních v úvodu, maloobchodní nejrušnějšího období.

Název | Anthony (36) své práce, zejména na severu amazon fulfillment Center of England. Komise usiluje o maloobchodní giant. Od září má diáře obsazení pracovního týdne usnesení, která převažovala v období mezi 1. nejvytíženějšího déle než rok.

💪 How to Motivate Your Team During Crunch Time

jak zvyšovat \x{D83D}\x{DCAA} Vaše jednotky v době krize

Jak bude \x{D83D}\x{DCAA} motivování pracovníků v době krize

jak motivovat \x{D83D}\x{DCAA} pomohl při jejich pracovní doby

There are times when work ramps up and you need all hands on deck. Ideally you want people to jump into the work excited and enthusiastic rather than dreading what’s coming. So, what can you do to rally the troops when the team’s workload is particularly heavy?

v době, kdy se rampa musí být pro všechny, kdo jste podlaží. pokud možno jste na potřeby lidí do zaměstnání a skákat excited enthusiastic dreading namísto toho, aby dovážené“), na který se "Můžete jednotkami při pracovní tým Unie je zvlášť těžké?

V době, kdy byly práce a všichni měli ramps by měli v rukou palubních ideální. Podle jejich zaměstnanců a překážkové na pracovní místo excited enthusiastic dreading. Spolupráce s tím, jak se na můžete troops poznámka v pracovní směně podniku je zvlášť těžké?

Existuje prostor při práci s veškeré nezbytné ramps do rukou nějaké Vás jménem deck v práci na posun lidem a nikoliv dreading excited rozhodné úsilí Komise o., abyste mohl udělat, aby se rally troops pracovní skupiny, pokud je zvláště vysoké?

💵 How localization increases sales worldwide

nárůst obratu localization \x{D83D}\x{DCB5} jak na celém světě

jak celosvětového obratu \x{D83D}\x{DCB5} localization zvyšuje

\x{D83D}\x{DCB5} celosvětového prodeje zvyšuje jejich umístění

If you read English natively or proficiently, you have enjoyed the best of the internet since its creation.

Pokud jste nahrazuje, nebo v anglickém natively proficiently jste projevující se na internetu; zdůrazňuje však, že všichni její vznik.

Pokud se mění proficiently natively angličtina, nebo by se měla od svého založení internetu.

Anglické znění/a jste natively Učení s využitím počítačové techniky, která nejlépe internetu od svého založení.

But not everyone can. Find out more about the importance of website localization for business.

není možné, je znepokojen tím, že na internetových stránkách localization.

Může ale získat více každého. Význam localization přibližně na internetových stránkách.

Avšak. Každý více najdou internetové stránky o významu pro umístění.

🏃‍♀️ Is our misguided affair with agility putting speed ahead of good work?

\x{D83C}\x{DFC3} ‍ ♀ ️ jsou naše nesprávného uplatňování a urychlit affair agility před dobrou spolupráci?

\x{D83C}\x{DFC3} ‍ ♀ ️ je v souladu s naším misguided SDBO agility před provedením rychlosti realizace pozitivní?

\x{D83C}\x{DFC3} ‍ ♀ ️ je naše pohotovosti zásadní urychlení zavádění misguided záležitosti v předstihu dobře fungovat?

The startups that make it big in what feels like mere moments are celebrated beyond measure, their CEOs touted as heroes and visionaries. And oftentimes, their meteoric rise is due to making an existing service faster or more efficientthink Uber, Airbnb, or Amazon.

Komise by velké startups, jakým je například přesvědčen, nejen pouhé momentů oslavila 30 opatření, a také jejich pracovního touted heroes visionaries oftentimes meteoric, a vyzývá je, aby své stávající a služeb rychleji a účinněji, aby zvážila uber airbnb, např..

Komise se domnívá, že velké startups se jako na pouhá opatření jsou moments celebrated, než jak touted heroes a generální ředitelé visionaries meteoric oftentimes a vzhledem ke své stávající na rychlejší a efektivnější služby), nebo si airbnb uber amazon.

Ukázalo se, že startups velké, jako je považovat za měřítko oslavila pouhá termínech, mimo jiné i touted heroes visionaries a jejich meteoric oftentimes. Důvodem je dáno rychlejším poskytování služeb nebo existující–, účinnější a za uber airbnb amazon.

This fascination with speed drives us to believe that the American dreamthat promise that anybody who works hard can achieveis still real.

Rychlost se řídí tímto fascination Spojených států amerických dream domnívat, že tento příslib ním bude dopředu lze dosáhnout, je i nadále skutečnou.

S ohledem na rychlost fascination to důvodem pro USA k tomu, že tento slib dream anybody práce, které je možné dosáhnoutčerné oblasti).

Rychlost tohoto fascination s USA, podněcuje dream Ameriky —, každá osoba, která pracuje usilovně dalšího dosáhnout, je reálná.

Speaking words of wisdom💡

Odkaz na něj wisdom \x{D83D}\x{DCA1}

Zatímco \x{D83D}\x{DCA1} wisdom slova

V zásadě se \x{D83D}\x{DCA1} podpořená

It came without ribbons, it came without tags. It came without packages, boxes, or bags.

Aniž by vyplynula přichází stuhy, aniž by bylo proti komukoli štítků, krabice, nebo vaky.

K ribbons, aniž by byla tags balíčků. Aniž by byl rámců nebo pytle.

Přišel psacích strojů, aniž by tím byla značkách. balíky nebo tašky, krabice).

The Grinch

grinch

grinch)

grinch

Pssst, tweet me.

pssst tweet, me).

Společnost pssst tweet ME.

Je mi pssst tweet.

Copyright © 2019 Unbabel, All rights reserved.

autorských práv všech © 2019 unbabel vyhrazena.

© autorských práv, si unbabel 2019.

veškerá autorská práva© unbabel až 2019.

Original

Slate Desktop- Other

Slate Desktop - Competition

Slate Desktop – General financial institutional


First/první Previous/předcházející Články / Articles Next/další Last/poslední

Copyright Ing. Milan Čondák 26.12.2019