Wordfast Server Pro
 03  Instalace




 WfServerPro.exe je standardní aplikace Windows. Nepotřebuje žádnou instalaci. Nepotřebuje žádné DLL. WfServerPro.exe může být umístěn do jakékoli složky, a spuštěn.

 WfServerPro.exe by měl být prohlášen za Windows aplikaci při spuštění (spustí při startu Windows), tak, že se sám spustí, pokud systém restartuje. WfServerPro.exe nelze spustit jako službu Windows.

 Pracovní stanice, na kterou je WfServerPro.exe  nainstalován (server) musí mít pevnou IP adresu, kde může být dosažena z internetu. Pokud je server umístěn uvnitř Local Area Network (LAN), a má být používán překladateli mimo LAN, musí se správce  ujistit, že server může být dosažen mimo LAN s pevným číslem IP.

 Pokud server používají jen překladatelé napojení v LAN, je možné použít pouze IP adresu LAN. Nastavení> karta Síť zobrazí aktuální server  místní  (LAN) IP adresu - všimněte si, že nezobrazuje servery WAN, nebo Internet, číslo IP. To internetové IP je číslo přidělené správcem LAN. Může být také určeno na pracovní stanici návštívením následujícího odkazu:  http://www.whatismyip.com/


Copyright Ing. Milan Čondák 08.05.2010