Wordfast Server Pro
 06  Karta Accounts



 Chcete-li vytvořit účet, napište název účtu v textovém poli login. V textovém poli Nb zadejte maximální počet klientů, kteří mohou používat tento účet současně. V textovém poli Password  zadejte heslo. V případě, že klientem je lidský překladatel, udržujte úroveň priority do 10 (nejvyše) .

 Udělejte dvojklik na jednu z TM-esek, které se objeví v dolním seznamu TM-esek. Jméno této TM bude nyní napsáno do textového pole TM.

Jestliže dovolíte tomuto účtu zapisovat PJ do vybrané TM,  zaškrtněte políčko Write TUs.

Zaškrtněte Force encryption pro přinucení klienta k použití šifrování. K dnešnímu dni je jediným klientem překladový nástroj Wordfast, který vždy používá šifrování, takže toto nastavení není důležité, pokud používáte jako klienta Wordfast.

Pokud účet má být používán lidskými překladateli, nechejte hodnoty rychlosti na výchozí hodnotě (180 žádostí za minutu). Pokud je účet používán automatem (například softwarem, který může poslat žádosti o překlad ve velmi vysoké frekvenci), zvyšte tuto hodnotu až 1000. Hodnota 180 je dostatečně vysoká, aby nechala pracovat "lidské" překladatele, ale bude blokovat případné hackery, kteří se pokusí zablokovat server tím, že jej bombardují miliony žádostí o překlad.

Klikněte na tlačítko Add. Účet byl vytvořen.

Pokud provedete s účtem nějaké změny, použijte tlačítko Apply, aby změny nastaly.

Pro odstranění účtu použijte tlačítko Remove.

Přejděte na kartu Activity a zaškrtněte políčko WFS active nebo Server active. Server je nyní spuštěn a připraven sloužit jakémukoliv klientovi pomocí jednoho účtu, který jsme právě nastavili (  John  ), který je připojen k jedné TM ( ES-EN ).


Copyright Ing. Milan Čondák 08.05.2010